DanBred-systemet giver dig adgang til nogle af verdens bedste avlsdyr, og nu kan du også drage nytte af vores enestående viden om arbejdet i svinestalden. Vi har nemlig samlet mange års erfaring i DanBred Manualerne, således at du får mest ud af det genetiske potentiale i dine DanBred-dyr.

I den danske landboånd deler vi denne viden med alle ud fra overbevisningen om, at jo bedre vi alle bliver, jo bedre bliver den enkelte. Det eneste vi beder om, er en e-mailadresse, så vi kan fortælle om opdateringer til indholdet eller om nye tiltag fra DanBred.

Den lange tradition for vidensdeling har været med til at gøre Danmark til en af verdens førende lande indenfor svineproduktion, og svineproducenter, der anvender DanBred-systemet, er blandt verdens bedste. Derfor kigger hele verden os over skulderen, når det gælder management i stalden – og vores viden kan også gøre svineavl til en endnu bedre forretning for dig.

Manualerne er med helt nede i stien og forklarer kort og præcist, hvordan du håndterer DanBreds avlsdyr igennem de vigtigste faser af deres liv. Det hele bygger på best practice og er suppleret med billeder og illustrationer, og da DanBreds gener bliver brugt flittigt over hele verden, findes Manualerne også på flere sprog.

Vi håber, at du vil bruge Manualerne aktivt og dele dem med dine kollegaer. Både de nye og unge i faget, og med alle dem, der selv har mange års erfaring. Måske kan de lære noget nyt eller bidrage med feedback, ris eller ros. Alle input er velkomne på [email protected] eller via +45 4488 1188.

Kunder får mest ud af DanBred